Image
Image

Endodonție

Rolul esential in determinarea unei durate de viata cat mai lunga a dintilor devitali il are obturatia radiculara definitiva.
O obturatie de canal corecta trebuie sa se intinda pe toata lungimea canalului radicular, sa obtureze si canalele accesorii si sa aiba o consistenta omogena.
Sigilarea etansa a canalelor radiculare prelungeste viata dintilor devitali si ne fereste de eventuale complicatii (reactii periapicale, granuloame etc.).

Cum procedam noi?

Ghidati de radiografia realizata in decursul consultatiei, sub ALR se efectueaza pulpectomia - extirparea filetelor nervoase dentare (scoaterea nervului). Instrumentarea canalelor radiculare se efectueaza mecanic cu ajutorul ProTaper-ului care va asigura o conformatie ideala, previzibila.
Apex-locatorul nr va permite prin noile tehnici electronice de localizare a varfului radacinii o apreciere corecta a lungimii de lucru iar in cazurile mai dificile se poate efectua si o radiografie cu acele pe canal pentru o precizie mai mare.
Obturatia radiculara definitiva se va efectua conform ultimelor dotari in domeniu, cu gutaperca lichida asociata tehnicilor de condensare verticala. Acestea se realizeaza cu EOU (Element Obturation Unit de la Sybron Endo).
Astfel, cu tehnicile detinute, acest act operator dificil se transforma practic dintr-o manevra oarba in una perfect controlata.

Siguranta dumneavoastra este siguranta noastra!

STERILIZAREA

(respect pentru siguranta dumneavoastra, inainte de toate se efectueaza sterilizarea)

· Sterilizarea este efectuata de personalul cu pregatire speciala
· Capacitatea si eficienta aparaturii este verificata si acreditata lunar de Ministerul Sanatatii din Romania
· Unitatile de sterilizare sunt de origine UE (Italia)
· Sterilizarea echipamentelor noastre se face conform standardelor europene in vigoare

Nu ezitati sa intrebati, membrii echipei beneficiaza periodic de investigatii ale starii de sanatate si de tratamente profilactice.

contact.png
program.png
luni.png
marti.png
miercuri.png
joi.png
vineri.png
weekend.png