Image
Image

IMPLANTOLOGIE

Pentru Lucas Dent, zâmbetul pacientului este esențial.  Un zâmbet sănătos și frumos nu numai ca poate să crească încrederea în sine, dar este și un bun indicator al stării generale fizice și mentale a unei persoane. Uneori, arhitectura unui zâmbet se bazează pe un implant. Un implant dentar nu este doar un șurub de titan... Este angrenajul care a făcut multi oameni sa zâmbească din nou, să vorbească clar și să mănânce ușor,  iar toate acestea îți vor da un nou sentiment de linişte şi siguranță.

Metodele tradiționale de înlocuire a dinților lipsă includ punți dentare metaloceramice, proteze scheletate, proteze mobile parțiale sau totale. Uneori acestea prezintă ca suport dinții vecini. Pentru realizarea unei lucrări protetice este necesară șlefuirea dinților adiacenți, care de cele mai multe ori sunt dinți integri, iar protezele mobile, chiar dacă sunt confecționate perfect prezintă dezavantaje precum lipsa stabilității, alterarea gustului, dificultăți în vorbire, necesitatea înlocuirii periodice.

Dacă vrei calitate și poți să ți-o permiți, cere un implant dentar. Nu vei greși cu siguranță. Contrar credinței comune a multora dintre pacienți, majoritatea intervențiilor implantologice nu sunt nici dificile, nici dureroase, cu 97% procent de success și cu costuri pe deplin justificate.

Crezi că vrei cea mai ieftină soluție? Noi credem că vrei ce e mai potrivit pentru tine, la un preț corect, cu traumaticitate cât mai redusă si cu cât mai puține riscuri. O alegere greșită are intotdeauna repercursiuni pe termen lung. Într-o piața a serviciilor dentare în care toate cabinetele fac “servicii stomatologice complete și de calitate”, Lucas Dent și-a propus să se specializeze și să-și lărgească orizonturile pentru o implantologie de top.

Excelența în implantologie s-ar traduce prin trei cuvinte: Siguranță, Competență și Experiență. Oricine își dorește această sigurantă când este vorba de sănătatea proprie. În peste 10 ani de activitate, cu mai mult de 2000 de implanturi inserate de-a lungul timpului, este greu să ne mai surprindă o situație clinică inedita.

Echipa Lucas Dent  se bazează pe experienţa clinică a medicului Cristina Antip în implantologie dar şi în problemele de chirurgie. Chirurgia dentară presupune efectuarea unor manopere începand cu extracția dentară și continuând cu manopere mai complicate cum ar fi: rezecția apicală , odontectomia, chistectomia , augmentarea osoasă, lifting de sinus. Toate intervențiile chirurgicale se realizează sub anestezie locală, permițând efectuarea acestora fără durere. 

Clinic investim mereu în programe internaționale de training în implantologie. Terapia pe implante nu mai e demult o soluție inedită, sigur că unele tehnici implantare pot fi foarte recente si chiar revoluționare, însă foarte rar se aduc modificări de fond unor concepte care au avut succes aproape jumătate de secol.

Avem în vedere rezultatele pe termen lung, de aceea nu vom accepta cazuri pentru care alte clinici fac un compromis. Trebuie subliniat faptul ca implantul dentar substituie si reprezintă numai rădăcina dintelui și nu trebuie confundat cu partea estetică ce se vede la nivelul cavității orale, aceasta reprezentând coroana realizată in faza protetică de tratament

După perioada de osteointegrare a implanturilor dentare, se trece la executarea lucrărilor protetice. Să faci dinți din ceramică este o adevarată artă. După multe ore de muncă, ei devin ceea ce purtăm, majoritatea dintre noi in gură. Caracteristici precum, forma, culoarea, transparența, rezistența, precizia muscăturii sunt luate in considerare permanent pentru a garanta un rezultat de calitate. 

Dotarea din cabinetele noastre este aleasă și achiziționată după criterii de performanță și fiabilitate și nu după criterii de marketing. Astfel, pornind de la scaunele dentare complet echipate și până la aparatele implicate in procedurile terapeutice, precum fiziodispensere, aspiratoare chirurgicale, dispozitivele folosite pentru sterilizare aparțin celor mai renumite mărci. 

Peste 70% dintre persoanele cu vârste între 35 și 65 de ani se confruntă cu lipsa unuia sau a mai multor dinți. De multe ori am întâlnit printre pacienți afirmații de genul “mi-am pierdut aproape toți dinții..acum sunt nevoit să port proteză mobilă”. Greșit!  Tehnica implanto-protetică este una dintre soluțiile propuse de noi. Vezi dacă e și cazul tău, vizitează Lucas Dent pentru o evaluare completă! Dacă te-ai săturat de Corega sau Fixodent, programează-te la o consultație și vei întelege cum funcționează aceste lucruri. Consultația are rolul de a stabili un plan de tratament in urma diagnosticării. Ne face o deosebită plăcere să vă stăm la dispoziţie cu opțiuni privind terapia dumneavoastră dentară, beneficiile care le aveți în urma tratamentului, durata de realizare și costurile aferente la Lucas Dent, implantologul Cristina Antip va face consultul și va răspunde întrebărilor dumneavoastră.

contact.png
program.png
luni.png
marti.png
miercuri.png
joi.png
vineri.png
weekend.png